Zimní kolekce 20W je tady

Zima k nám letos přišla o něco dříve než jsme si za posledních pár let zvykli. Kdysi říjnová sněhová pokrývka nebyla nic neobvyklého, ale poslední roky nás těší když jsou aspoň bílé Vánoce.  A tak nastává nejvhodnější čas vám představit letošní zimní kolekci 20W.

Můžeme se těšit na několik velice zajímavých novinek, ale také na naše oblíbené kousky, z minulých let. Jako první bych vám ráda představila nejen skialpový komplet- bundu SKI STYLE HOODY JACKET a kalhoty SKI STYLE PANTS. Prodyšný materiál, hybridní konstrukce bi-stretch, technické detaily, perfektně padnoucí střih a skvělý design. Komplet využijete nejen na skialpy, ale hodí se i na turistiku. Loňská novinka se stala naprostým bestsellerem, a letos  je bunda navíc i ve verzi s kapucí.

Dalším bestsellerem už minulé sezóny je bunda AIR ACTION HYBRID JACKET. Hybridní konstrukce kombinuje zateplení, softshell, hardshell a navíc je pružná. Ideální kousek pro aktivní horaly, skialpinisty, horolezce. Tuto bundu využijete po celý rok.

Naprostou novinkou pro sezónu 20W je goretexová bunda IRON 20 JACKET. Tato membránová bunda za bezkonkurenční cenu v neotřelém designu byla vyrobena k 20-ti letému výročí značky Montura. 3- vrstvý Goretex, technické detaily, kapuce sedící na helmu- není třeba více zmiňovat, tu musíte mít- vidět. Už teď je to jasný bestseller, který nezůstane jen letošní limitkou.

Naopak bunda SKISKY JACKET je v nabídce už snad celých 20 let. Za tu dobu si prošla pár úpravami a vylepšením, ale pořád si drží své místo v horních příčkách. Zateplená bunda s technickým střihem se perfektně hodí na skialpy, horolezectví a jiné zimní aktivity. Primaloft vás udrží v teple a navíc je z vodoodpudivého materiálu.

Pro dámy, ale také pro pány, kteří hledají ne tak technický design, hodící se do města, ale také funkčnost a teplo, které je potřeba na horách, je zde bunda OUTBACK HOODY JACKET. Syntetický materiál Comfortemp vás zahřeje skoro stejně jako peří. Bunda je navíc nepromokavá a jak je u Montury známo perfektně sedí a má skvělé barevné kombinace. Pokud jste příznivcem peří, není nic lepšího než bunda SUMMIT DUVET, se svými elastickými švy vám nedovolí prochladnout.

Z kalhot bych vám doporučila proslulé kalhoty VERTIGO PANTS, které jsou u Montury od samého počátku. Pokud hledáte o něco zajímavější design, velice oblíbené v dámské kolekci jsou kalhoty EVOQUE 2 PANTS, jejichž design byl letos ještě více vylepšen. Ale jestli dáváte přednost jednoduchému, klasickému designu a střihu, a přesto požadujete funkčnost,  jsou kalhoty NORDIK PANTS to pravé pro vás.

V kolekci 20W nesmí chybět ani mikiny a střední střední vrstvy jako například THERMAL GRID PRO MAGLIA, v dámské variantě THERMAL GRID PRO HOODY MAGLIA- rychleschnoucí díky hybridní konstrukci materiálu a nádherné barevné kombinace. Pokud máte rádi trochu vlny HYBRID WOOL HOODY JACKET je ideální volba.

Samozřejmostí je také zateplená sukně FORMULA SKIRT, kraťasy SKI RACE 2 BERMUDA  nebo zateplené rukavice FINGER-OUT MITTEN a další doplňky jako čelenky či čepice, které skvěle doplní váš outfit a zahřejí.

Na celou nabídku a nejbližšího prodejce se můžete podívat na webu www.montura.cz

 

Ze stejného soudku

Bikuju, bikuješ, bikujem

To, že jsou poslední dva roky šílený kolotoč, si říkat nemusíme. Ale pravdou je, že i na tomto období plném omezení, změn a nesmyslů se najde něco dobrého - po boom-u běhání...

30 dní v Peru a Bolívii – část 1

26.10.2020
Jak to vše začalo Korona, korona, korona. Všude na nás křičí korona. Těžké časy pro cestovatele. Lety zrušené, hranice uzavřené...můžete cestovat tak prstem po mapě a plánovat,...

Na kole k moři s Terkou Rudolfovou

19.9.2022
Spontánní nápady bývají nejlepší nebo aspoň se to tak říká. Že na tom asi něco bude, jsem si vyzkoušela o letošních prázdninách. Týden volna, parťák žádný, ale přeci...